“La quantitat de coloms al barri és excessiva”

Jesús Mohedo és el propietari des de fa dos anys del Forn Francesc, un negoci amb tres dècades d'història

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 16 Octubre 2017 00:00

Ciutat 2017, jesus forn francesc

Què ofereix el Forn Francesc?

És un negoci familiar i proper que fa dos anys que gestiono, me'l va traslladar el meu pare, el qual el va obrir fa 28 anys. Oferim pa elaborat amb massa mare, productes de tota la vida i brioixeria variada. A més, ara començarem a elaborar altres productes que ens demanen els clients com el pa de xapata o la barra gallega, entre d'altres.

Com és el barri de Peramàs?

L'ambient a tot el veïnat és molt bo i la gent del barri és molt treballadora. Som tots com una gran una família formada de gent de tota la vida, els quals ens coneixem des de fa molts anys. Els clients i els veïns són tots molt bona gent.

Què és el millor del barri?

A Peramàs tenim tots els equipaments necessaris com, per exemple, una biblioteca de grans dimensions, la Biblioteca Pompeu Fabra. El servei de transport també està molt bé: tenim una parada just davant i ningú se'n queixa.

I el pitjor?

Sens dubte són els coloms perquè n'hi ha masses a tot arreu. Tinc un parc davant la forneria i la quantitat de coloms és excessiva i entren sovint a la botiga. A més, teòricament està prohibit donar-los menjar però la gent ho fa igualment. Sovint penso que hauria de trucar a l'Ajuntament perquè faci alguna cosa al respecte.

Com és la neteja a Peramàs?

En general l'escombriaire no passa gaire sovint pel barri. Considero que l'ideal seria que passés un parell de vegades a la setmana.