“Han obert molts comerços i hi ha molta activitat”

Rosa Sánchez és responsable d'Aart perruquers que està situat al barri de Peramàs des de fa sis anys

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 16 Octubre 2017 00:00

Ciutat 2017, Rosa Art Perruquers

Com és la gent del barri?

He viscut tota la vida en aquest petit barri de Mataró, de fet vaig néixer aquí, i l'ambient és molt bo i familiar. A més, hi tinc la perruqueria, Aart perruquers, que va estar els primers cinc anys a la plaça Catalunya i ara està situada a la Ronda O'Donnell. Amb el negoci he pogut comprovar que a la gent del barri els agrada cuidar la seva imatge i són molt presumits. És per això que vénen habitualment, tant homes com dones, independentment de la seva edat. No tinc res dolent a dir d'ells, tot al contrari, perquè són molt propers i amables.

La zona té tots els equipaments que necessiteu?

El barri té de tot: comerços, botigues alimentàries, una biblioteca i un centre cívic que organitza un munt d'activitats. Anualment, quan fem la festa del barri, hi participem organitzant una desfilada amb les diverses perruqueries de la zona.

Què és el millor del barri?

Que tot el que podem necessitar està molt a prop: establiments d'alimentació, de serveis, botigues, etc. Encara que a vegades tanquin establiments, sempre n'obren de nous. A més, a la ronda han obert recentment molts comerços i negocis i hi ha molta activitat i vida.

I el pitjor?

El pitjor és l'aparcament perquè n'hi ha molt poc i és un gran problema pels que vivim i treballem aquí i també pels clients que vénen de fora. Si pogués fer una proposta de millora pel barri, demanaria augmentar la quantitat d'aparcaments sense haver de pagar zona blava.