30 associacions a la IX Mostra d'Entitats de Cerdanyola

La plaça de l'Onze de Setembre serà l'escenari de la celebració que tindrà lloc el diumenge 15 d'octubre

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 11 Octubre 2017 16:18

Ciutat 2017, Mostra entitats Cerdanyola

Aquest cap de setmana tindrà lloc una cita que engloba la col·laboració de més d'una trentena d'associacions: la IX Mostra d'Entitats de Cerdanyola. Serà el proper diumenge, 15 d’octubre, a la plaça de l’Onze de Setembre a partir de les 10 h del matí.

És gràcies a la implicació de nombroses associacions i la coordinació del Servei de Projectes Transversals i Participació de l'Ajuntament de Mataró, que any rere any es pot celebrar aquesta jornada caracteritzada per la multiculturalitat i que reflecteix el gran nombre de nacionalitats que conviuen en el barri.

El tret de sortida que donarà inici a la Mostra serà la Cercavila de Gegants i la batucada que sortirà a les 10h de la plaça Isla Cristina i seguirà el seu recorregut pel carrer Rosselló i Ramon Berenguer III, fins a arribar a la plaça de l’Onze de Setembre.També hi haurà espectacles de zumba, flamenc i sevillanes, danses senegaleses o recitals de poesia, entre altres.

La trobada vol ser un aparador de la tasca que fan les associacions del primer barri mataroní

En directe des de la ràdio

Aquest any la plaça incorporarà una paradeta de la Ràdio La Voz de Cerdanyola, que retransmetrà els actes que configuren la jornada des de la parada que tindrà instal·lada a la plaça.
Alguns dels participants a la IX Mostra són: Associació Annour, Associació Cultural de Cerdanyola, Associació Kaera Kafo, Casa de Andalucía, Casal del Barrio de Cerdanyola, Club d'Escacs Cerdanyola, Círculo Flamenco, Colla Gegantera El Xumet, Colla Gegantera Camí del Cros, Colla Gegantera Escola Bressol Els Pins, Espai Gatassa, Espai Jove Cerdanyola, Hermandad Divina Pastora, entre altres.