Mataró caminarà per l'Alzheimer per desè any consecutiu

La marea solidària es tenyirà aquest any de rosa, en una edició especial que vol sumar més participants i recaptació per l'AFAM

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 28 Setembre 2017 10:44

Ciutat 2017, caminada alzheimer

La 'Mataró Camina per l'Alzheimer' es pot considerar, pròpiament, com l'embrió del programa 'Mou-te amb cor'. Aquest 2017 està de celebració, ja que serà la desena ocasió que els turons que envolten la ciutat seran testimonis d'una autèntica invasió pacífica, esportiva i compartida.
Una marea solidària, que recapta fons per l'Associació de Familiars d'Alzheimer de la ciutat i que és la màxima expressió de la solidaritat per mitjà de l'esport popular. La caminada transcendeix els seus propis àmbits i és un dels grans actes amb marca pròpia del calendari mataroní. En una dècada no ha parat de créixer i, amb ella, també ho ha fet la feina i la coneixença de la tasca que fa l'AFAM.

Marea rosa

Un rosa molt pujat de to serà el color de la marea que diumenge dia 8 d'octubre sortirà a la muntanya. Pensada perquè tothom en pugui prendre part, la Mataró Camina per l'Alzheimer disposa de tres itineraris diferents –de 2,7, 10,5 i 14,5 quilòmetres– perquè tothom es pugui fer la seva sortida a mida. L'important és caminar. Sumar samarretes, sumar recaptació i seguir lluitant contra aquesta malaltia degenerativa.

Queda tan sols una setmana per inscriure's a la caminada. És un requisit imprescindible per tenir l'assegurança pertinent i és recomanable de fer-ho de forma anticipada, ja que les inscripcions es tanquen si s'exhaureixen les samarretes. El Centre de Dia de l'AFAM, el Cor de Maria, les parades de dissabte a la Plaça Illa Cristina i de Santa Anna, Mataró Parc, Decathlon o l'Hospital de Mataró són punts d'inscripció. A batre el rècord de participants.

Ciutat 2017, caminada alzheimer
LA FITXA:
Data: El diumenge 8 d'octubre a les 8 del matí.
Lloc: Des  de l'ermita de Sant Simó.
Recorregut: De 2,7, 10,5 o 14,5 quilòmetres.
Preu: El preu de la inscripció solidària és de 8 euros els adults i 4 els menors
i inclou la samarreta,  els avituallaments i la rebuda.