Un centenar de persones pedalegen per la llibertat

La Pedalada per la Llibertat de diumenge passat va recórrer una trentena de quilòmetres, des de la Laia l'Arquera de Mataró, fins a l'Arc del Triomf de Barcelona

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 25 Setembre 2017 11:27

Pedalada

Un total de 31 quilòmetres són els que van recórrer en bicicleta per defensar el dret a decidir els participants de la Pedalada per la Llibertat. Un grup d'amics i amants de l'esport va tenir la idea de convocar una jornada lúdico esportiva que resseguís la costa del Maresme fins a Barcelona el diumenge 24 al matí. Des de les 9.30 h i fins a les 12.40 h, hora d'arribada aproximada, un centenar de ciutadans de totes les edats, amb alguns infants inclosos, van desplaçar-se en bicicleta fins a la capital.

Un dels membres impulsors de la Pedalada per la Llibertat explica que va ser una pedalada més popular que no pas esportiva, perquè molts dels participants no eren esportistes i hi participaven per defensar el dret a decidir. Desconeixien per complet l'assistència amb que comptaria aquesta iniciativa perquè van fer córrer la veu per xarxes socials uns dies abans de la cita però va resultar ser un èxit.
Pedalada