Cinc anys pel creixement personal dels infants

L'espai Joäo Martí organitza una gran festa el dia 17 de setembre al Nou Parc Central

  • Laia Mulà // Fotos: arxiu
  • Divendres, 15 Setembre 2017 00:00

L'any 2012 va començar la seva activitat l'associació Joäo Martí, un espai situat a Rocafonda i el Palau que treballa pel creixement i l'acollida dels infants i joves amb menys possibilitats culturals i econòmiques. Ara volen celebrar el seu cinquè aniversari celebrant una gran festa amb tots els ciutadans de Mataró. “Ens feia il·lusió celebrar-ho fent una gran festa al Nou Parc Central”, explica Ray Hendrasatya, el president de Joäo Martí.


El diumenge dia 17 de setembre organitzaran un dia ple d'activitats des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre al Parc Central Nou. Amb la festa també volen donar-se a conèixer a tota la ciutat “perquè tothom sàpiga que hi ha una associació petita que fa una tasca al barri de Rocafonda i el Palau setmana rere setmana des del 2012”, destaca Hendrasatya.
Activitats per a totes les edats

Seran nou hores d'activitats per donar a conèixer la feina de l'entitat a la ciutat

Des de Joäo Martí han programat diferents activitats per a infants, joves i adults com, per exemple, partits de futbol, tallers de diversos tipus, activitats per treballar les habilitats, entre d'altres. També prepararan una arrossada popular per dinar i cal destacar la gran batucada que tindrà lloc a les set del vespre.

La programació prevista
11:00 Inici de Festa i inici de les activitats lúdic esportives que duraran tot el dia
12:00 Actuacions musicals
13:00 Parlaments
14:30 Arrosada Popular
17:00 Actuacions musicals
18:00 Activitats
19:00 Batucada
20:00 Cloenda.