Obertes les inscripcions del Mataró Camina per l'Alzheimer

Tres possibles recorreguts de 14, 10,5 i 2,7 quilòmetres per recaptar fons per la investigació contra l'Alzheimer, una caminada que tindrà lloc el dia 8 d'octubre

  • Laia Mulà
  • Dimecres, 13 Setembre 2017 10:18

Ciutat 2014/2015, camina per alzheimer

L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Maresme organitza una caminada amb tres possibles recorreguts que pretén recaptar fons per combatre aquesta malaltia crònica que de moment no té cura. Es tracta d'un recorregut de 14 km, el segon de 10,5 km i el tercer en recorrerà 2,7. Està previst que en tots els casos la sortida sigui a l'Ermita de Sant Simó i l'arribada al Parc Central. A més, els que desitgin participar de la causa sense caminar també poden inscriure's al recorregut 0 i col·laborar econòmicament.

Què cal per inscriure's

Ja estan obertes les inscripcions a un preu de 8 euros pels adults, i 4 euros els menors de 12 anys. Per formalitzar la inscripció cal completar dos passos: ingressar l'import al compte de La Caixa i emplenar el full d'inscripció.

El document d'inscripció es pot emplenar a Centre de dia de l'AFAM, al Col·legi Cor de Maria, a la Plaça Santa Anna de Mataró, a l'Sport Click Event, a la plaça Isla Cristina de Cerdanyola, al Mataró Parc, al Decathlon i a l'Hospital de Mataró.

L'ingrés s'ha de fer al compte següent indicant nom i cognoms i talla de la samarreta: IBAN ES20 2100 3132 6622 0011 4954. Es podrà recollir la samarreta en els punts d'inscripció de plaça Santa Anna o una hora abans de l'inici de la caminada en el punt de sortida, sempre presentant el document acreditatiu o el rebut de la caixa.