Inaugurat el nou CAAD de Cal Pilé

S'han construït gateres, més gàbies per a gossos i s'ha adequat la xarxa de clavegueram per substituir l’antic equipament que hi havia a la ciutat

  • Redacció
  • Dilluns, 17 Juliol 2017 12:14

Inauguració Cal Pilé

El nou Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de Cal Pilé ja és una realitat. Dissabte es va inaugurar amb presència de l’Alcalde, el regidor de Sanitat i Salut i la presidenta de l’SPAM, que gestionarà l’equipament. L’equipament municipal està situat a la carretera N-II, km 648 i té capacitat per a 70 gossos i 80 gats una vegada fetes les millores d'adequació del centre.

Les obres que s’han realitzat han consistit en la construcció d’una gàbia per a gats, adossada a la façana oest del refugi, amb separacions interiors per a diferents tipus de gats i casetes de fusta per a resguard dels animals.

S’ha redistribuït l’espai existent per crear 3 noves gàbies de quarantena per a gossos i 4 gàbies de primera atenció. També s’han eliminat els patis d’esbarjo exteriors i el tancament a la zona d’accés principal a les instal·lacions, i s’ha ubicat una zona de rentat d’animals.

Els treballs es van adjudicar a l’empresa Món Vertical SLU per un import de 71.432,16 € (IVA inclòs).

Un cop enllestides les obres, es va fer el trasllat del servei municipal de recollida i acollida d’animals que estava situat al carrer de Galícia. Un espai que no reunia les condicions òptimes per als treballadors ni tampoc els requeriments adients per a garantir una bona atenció dels animals allotjats (gats i gossos). L’SPAM té adjudicat el servei de recollida i acollida d’animals mitjançant una pròrroga de dos anys del contracte que finalitzarà el 2018.

Retorn al Carrer de Galícia
Paral·lelament, l'Ajuntament està fent els tràmits urbanístics necessaris per desenvolupar el sector situat sota la deixalleria del carrer de Galícia per tal de disposar del sòl on construir les instal·lacions de diferents equipaments, entre els quals hi ha el projecte d'un nou centre d'acollida d'animals.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: