Festa del Port, Tothom a la mar

Durant tot el cap de setmana, al Port de Mataró

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 16 Juny 2017 11:14

Ciutat 2017, festa al portEl Port de Mataró celebra dissabte i diumenge la seva Festa anual, amb un programa farcit d'activitats en el que destaca la Fira Marinera o els tastets en diferents embarcacions com vela lleuger, caiac, pàdel surf, moto aquàtica i trimaran.
També hi haurà atraccions, mostra nàutica i activitats pels més petits: un dia ideal per passar en família al Port de la ciutat.

Entre les principals novetats d’aquest any destaca la 1a Mostra Nàutica a la part superior del Port, en què empreses i entitats del sector faran difusió dels serveis i activitats que ofereixen. A banda de la 1a Mostra Nàutica, s’han programat altres propostes per a tota la família com el mercat mariner, el taller “Observadors del mar” i sortida al mar, atraccions infantils, exposicions, xerrades i gastronomia. Pel que fa a les noves activitats que s’ofereixen al públic, es proposa la possibilitat de visitar una embarcació de pesca tradicional, un tast de big pàdel surf o de moto aquàtica i sortides amb el trimaran MedDive per descobrir la posidònia.

Totes les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia fins a esgotar places. Les inscripcions es poden fer a través del web www.vineamataro.cat, a través del telèfon d’atenció ciutadana 010 o 807 117 010 si es truca des de fora de Mataró. Durant la Festa al Port, les inscripcions a les activitats es podran fer al punt d’informació i a l’entrada principal de les instal•lacions portuàries, en cas que quedin places.

FESTA DEL PORT, Tothom a la mar
Dies  17 i 18 de juny
Port de Mataró // De 10 a 22h