Una plataforma recreativa flotant a la platja del Varador

S’enllesteixen les adjudicacions per a aquest estiu de les guinguetes a les platges del Callao i Sant Simó

  • Redacció
  • Dilluns, 12 Juny 2017 16:11

Plataforma flotant platja

L’Ajuntament ha esperat al juny per resoldre les darreres adjudicacions de guinguetes i serveis pendents a les platges del Varador, del Callao i Sant Simó. La principal novetat d’aquesta temporada serà la plataforma recreativa flotant que hi haurà al Varador. No és el primer any que es disposa d’una atracció com aquesta, ja que el 2014 va ser una de les grans novetats, amb bona acceptació de públic. La plataforma del Varador s’ha adjudicat a l’empresa Aunar Group 2009 SL, que ha ofert un cànon de 14.890 euros per instal·lar-se. La plataforma es podrà instal·lar quan disposi de tots els permisos pertinents, estarà abalisada i comptarà amb servei de socorristes propi.

Plataforma flotant platja

A la platja del Callao, s’han adjudicat dos quioscos de bar restaurant amb terrassa i un quiosc de gelats i begudes amb terrassa. A la platja de Sant Simó s’ha adjudicat un quiosc de bar restaurant amb terrassa. Aquests serveis s’han adjudicat per dos anys amb la possibilitat d’una pròrroga de dos anys més, fet que fa més factible l’amortització de les inversions a realitzar per part dels adjudicataris.

Serveis deserts

Les primeres adjudicacions es van resoldre el passat abril, mentre la plataforma flotant i dues de les guinguetes s’han adjudicat definitivament al maig. Alguns dels serveis de temporada que sortien a licitació han quedat deserts, i per tant no es prestaran a les platges aquest estiu, com els punts de lloguer d’embarcacions i de vehicles sostenibles a la platja del Varador.

A banda de les concessions adjudicades aquest any per concurs, hi ha serveis de restauració que són vigents fins al 2020 i que anualment renoven la seva concessió. Es tracta d’una guingueta de bar a la platja de Ponent i, a la platja del Varador, dues guinguetes de restaurant i tres guinguetes de gelats. Totes elles ja han renovat la concessió per a aquesta temporada.