Set quilòmetres de caminada inclusiva per a tothom

L'AGIM convida la ciutadania per quart any la seva Marxa Solidària, amb preus populars de 8 euros els adults i 4 els menors de 12 anys

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimarts, 06 Juny 2017 00:00

Ciutat 2017, AGIMAmb l'eslògan 'Junts sumem capacitats' l'AGIM organitza la quarta edició de la seva Marxa Solidària. Així l'entitat que dóna suport personalitzat i grupal a totes aquelles persones que han patit Ictus, malalties neurodegeneratives i discapacitats físiques convoca els mataronins a un recorregut molt assequible amb el qual ajudar a la tasca de l'entitat.

Avançar junts ens pot fer arribar més lluny. Aquest és el missatge que vol transmetre la IV marxa solidària que AGIM organitza a Mataró amb la voluntat de sensibilitzar a la població de la realitat i les possibilitats de les persones amb diversitat funcional. L’acte tindrà lloc el pròxim 11 de juny, de 9 a 12 del matí, i vol convertir-se en una mobilització massiva amb la participació de tothom.

Del TCM a Santa Anna

La sortida es realitzarà des del Tecnocampus i el punt d’arribada s’ubicarà a la Plaça Santa Anna. L’itinerari és d’aproximadament 7 Km al llarg del Passeig Marítim i està pensat perquè no suposi cap problema.

Tots els participants sortiran conjuntament i s’intentarà seguir el ritme que es vagi marcant (se senyalitzarà amb una bandera d’AGIM). Hem de pensar que és una marxa inclusiva on hi haurà persones amb diversitat funcional. Quan s’arribi a la plaça Santa Anna, on hi haurà una carpa informativa de l’entitat, es farà entrega d’un entrepà amb una ampolla d’aigua.
La voluntat d’AGIM és que persones, amb diversitat funcional i sense, puguin compartir una activitat al mateix temps que donen a conèixer l’entitat i la tasca que realitzen.

Ciutat 2017, AGIM
INSCRIPCIONS
El període d’inscripcions està obert fins al mateix dia de la marxa a:
   -  Seu de l’entitat AGIM Josep Monserrat i Cuadrada, 37 (De dilluns
a divendres de 9 a 13h i de 16 a 19h)
    - Farmàcia Torrent. El Torrent, 7 bis baix (Horari de botiga)
    - El mateix dia de la Marxa al Tecnocampus. 8’30h-9’00h