La Llàntia tindrà un nou Casal Municipal de la Gent Gran

L'Ajuntament aprova el projecte d'ampliació de l'espai per a gent gran del carrer de La Boixa i adequarà tres locals d'equipament més

Nou casal gent gran

El nou Casal Municipal de la Gent Gran de la Llàntia, que s'habilitarà en un dels locals d'equipament del carrer de La Boixa, acollirà l'activitat principal de l'associació. A més, l'espai que actualment acull el casal, situat al carrer Nou de la Mercè, no ofereix suficient espai per a realitzar les activitats i passarà a ser un annex amb una biblioteca-sala de lectura i una sala polivalent per a activitats formatives.

El nou espai ofereix moltes possibilitats
Fins ara, el Casal ha tingut unes limitacions d'espai considerables perquè no permetien diversificar les activitats ni acollir un aforament superior a 90 persones. El nou emplaçament, però, amb 241 metres quadrats, comptarà amb un espai per a la tècnica, una sala gran polivalent, un despatx, una sala de formació i tallers, una sala d'informàtica, un magatzem i serveis sanitaris.

Un projecte dins el Pla d'inversions 2017

El pressupost assignat a tot el projecte del nou Casal de la Gent Gran de la Llàntia, que forma part del Pla d'inversions 2017, supera els 300.000 euros i el termini per habilitar els espais és de 6 mesos.

Alguns dels equipaments del carrer La Boixa seran rehabilitats per a adequar-se a la normativa. Concretament, s'incrementaran el nombre de lavabos, es crearan noves sortides d'emergència, es modificaran distribucions per habilitar zones d'emmagatzematge de residus i es legalitzaran les instal·lacions elèctriques.