Cerdanyola cancel·la la Fira Medieval però manté la Festa Major del barri

La primera Fira Medieval de Mataró ha estat suspesa perquè, segons l'AAVV de Cerdanyola, la regidoria de Cultura els ha posat moltes traves

  • Laia Mulà
  • Dijous, 25 Maig 2017 11:23

Stand fira medieval

El barri de Cerdanyola es proposava ser pioner en organitzar una Fira Medieval a Mataró durant la seva Festa Major. La Fira organitzada per Eventos SJA i l'AAVV de Cerdanyola ha estat cancel·lada, però, perquè algunes de les paradetes de la Fira Medieval no tenien tots els permisos en regla que se'ls demanava des de l'Ajuntament. En lloc de mantenir la Fira amb les paradetes que sí que tenien els permisos necessaris, els firaires han optat per suspendre-la. Els membres del barri es mostren decebuts per la gestió de Cultura que, segons declaren, els han posat molts impediments.

Fira Medieval de Cerdanyola

Enfadats amb Cultura
Segons el vicepresident de l'AAVV de Cerdanyola i Director de la ràdio del barri, Raúl Yeste, “els veïns estan molt enfadats” perquè “des del primer moment Cultura ens va posar moltes pegues”. A més, explica que Cultura no es va implicar amb la Festa Major i que no van anar “al pregó d'inici de festa ni als actes organitzats”.
Per últim, Yeste afirma que és possible que els impediments vinguessin motivats perquè la regidoria vol organitzar la primera Fira Medieval a la ciutat des de l'Ajuntament i “no els interessava que s'organitzés a Cerdanyola”.