Deu clubs esportius units durant tres dies contra el càncer

El 3, 4 i 5 de juny, Mataró acull la tercera edició del Torneig esportiu ''Juguem a favor de la vida'' amb més actors implicats

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 29 Maig 2017 00:00

Ciutat 2017, moute amb el cor

El proper cap de setmana, primer de juny, els mataronins tenim regal. És la Fira i per tant un cap de setmana que s'allarga a dilluns, que és festiu. Qui no farà pont de cap mena, però, és la solidaritat local i arribarà un nou acte inclòs dins el programa 'Mou-te amb cor' sota el que s'agrupen més de 20 activitats esportives solidàries al llarg de tot l'any.

Arriba el torn del torneig "Juguem a favor de la vida", en la seva tercera edició, però aquesta vegada la conscienciació mitjançant l'esport per recaptar fons en la lluita contra el càncer ha mobilitzat més clubs que mai i ha trencat fronteres, anant més enllà del futbol. Fins a deu clubs se sumen, aquest cop, a la iniciativa.

A benefici de l'AECC

Com en les anteriors edicions, el futbol serà l'esport neuràlgic del torneig amb la implicació del Cirera, el Mataró, el Molins, la Llàntia i els Salesians. Hi haurà, doncs, futbol solidari amb el mateix esquema de torneig de categories inferiors dels darrers anys però com a novetat enguany també faran activitats per recaptar fons el Club Hoquei Mataró, Patinatge Artístic Mataró, Futsal Mataró, el Centre Natació Mataró i la Unió Esportiva Mataró. Deu clubs units per una bona causa.

Tot el que es recapti en aquest "Juguem a favor de la vida" serà a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer. Aquesta entitat integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones, i finançar projectes de recerca oncològica pel diagnòstic i tractament del càncer.

Ciutat 2017, moute amb el corEl segon 'Mou-te'
La segona edició del Mou-te amb cor tindrà una vintena d'activitats organitzades per associacions i clubs sense ànim de lucre, sis esdeveniments més dels que es van celebrar l'any passat. L'any passat es van realitzar fins a14 activitats esportives, una desena de les quals es repetiran aquest any. Un total de 20.000 ciutadans van participar en els esdeveniments i es van recaptar més de 70.000 euros.