Avantatges pels empresaris del gènere de punt

Els associats d'ASEGEMA podran realitzar assajos físics i químics dels seus productes a un millor preu i servei gràcies al conveni de col·laboració amb SGS

Asegema Tèxtil, Paulí Aluart

L'Associació d’Empresaris de Gèneres de Punt de Mataró i Comarca (ASEGEMA) han signat un conveni de col·laboració amb la certificadora suïssa Societé Générale de Surveillance (SGS), líder mundial de serveis tècnics d'inspeccions, verificacions, assajos i certificacions, per a la realització d'assajos físics i químics dels productes tèxtils. D'aquesta manera els associats podran contractar els serveis d'SGS a un preu més baix i amb avantatges en el servei tant als laboratoris d'A Corunya com en els d'Istanbul, fet que promocionarà l'alta qualitat i la traçabilitat dels productes.

Més serveis a disposició d'ASEGEMA
ASEGEMA, associació d'empresaris de gènere de punt amb més de 100 anys d’història, aglutina i ofereix serveis a totes les empreses tèxtils del territori del Maresme. Els seus membres, gràcies al conveni, també podran contractar serveis d'inspecció de qualitat del producte a origen, la supervisió de càrrega i descàrrega de productes, així com auditories socials i tècniques. A més de buscar la màxima qualitat, també es proposen controlar el correcte aprovisionament i protegir la reputació social de les empreses.

SGS, empresa líder amb filials arreu del món
SGS és l’empresa líder en inspecció, verificació, assajos i certificacions, reconeguda mundialment per la qualitat i integritat dels seus serveis tècnics per a empreses. Amb filials distribuïdes per tots els continents amb diverses línies d’activitat que cobreixen tots els sectors industrials, SGS compta amb més de 2.000 oficines i laboratoris, i amb més de 90.000 empleats.