Miss & Mister Language es queda tota la Nau Minguell

L'acadèmia, que fins ara tenia l'escola a la tercera planta de la nau, ha llogat tot l'edifici a PUMSA per expandir el seu projecte amb un nou model educatiu

  • Laia Mulà / Foto: Daniel Ferrer
  • Dimarts, 23 Maig 2017 09:08

Nau Minguell

 

La Nau Minguell, propietat de PUMSA, va ser rehabilitada i inaugurada l'any 2010 amb la voluntat d'esdevenir un equipament per a la indústria artística i audiovisual de Mataró, que seria gestionat per la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme. Tot i això, dos anys i mig després de la seva inauguració, que va comptar amb una gran inversió econòmica municipal cap a PUMSA per rehabilitar la nau, es van veure obligats a replantejar-ne els usos. Prop de 1.500 metres quadrats de superfície són les dimensions de la nau que ara ha llogat la que serà l'acadèmia d'idiomes més gran de la ciutat, Miss & Mister Language, i que fins ara ja ocupava una part de les instal·lacions.

 

Segons va explicar Oriol Just, director de l'acadèmia d'idiomes que ha llogat tota la nau, un cop les empreses van anar marxant per diversos motius, van decidir “situar la seu central de Miss&Mister Language a Mataró” amb la voluntat d'esdevenir un referent per a la resta d'acadèmies d'idiomes que volen construir amb la mateixa metodologia.

Learn & Enjoy, la nova metodologia d'aprenentatge
Els impulsors de l'acadèmia han agafat de referent una metodologia d'aprenentatge finlandesa que es basa a aprendre passant-ho bé. “El model clàssic està obsolet”, opina Oriol Just, i per aquest motiu impulsen de cara al curs vinent l'aprenentatge 'Learn & Enjoy'. La reinauguració de l'escola tindrà lloc el dissabte 3 de juny a la tarda a la Plaça Josep Moragas, espai on es situa la Nau Minguell. L'acte comptarà amb espais d'oci amb inflables i punxadiscos, entre altres activitats, i es podran visitar les instal·lacions de l'acadèmia.