Una vintena d'activitats al Mou-te amb cor

Entitats, clubs i associacions organitzen les activitats de la segona edició d'activitats esportives solidàries

  • Laia Mulà
  • Dijous, 18 Maig 2017 14:16

Mou-te amb cor

La segona edició del Mou-te amb cor tindrà una vintena d'activitats organitzades per associacions i clubs sense ànim de lucre, sis esdeveniments més dels que es van celebrar l'any passat. L'objectiu és conscienciar sobre les malalties existents i visibilitzar la tasca realitzada per les entitats, segons va explicar el Regidor d'Esports, Josep Maria Font, en l'acte de presentació del calendari de Mou-te amb cor. Isabel Martínez, regidora de Benestar Social, va donar les gràcies per l'esforç de les associacions i dels voluntaris i “per realitzar projectes tan potents com aquest, que fan de Mataró una ciutat millor”.

Les activitats d'aquest any van començar per la diada de Sant Jordi amb la Marxa de la UEC de Mataró i la marxa de l'Arboç i finalitzaran el darrer dia de l'any amb el Swimsilvestre. Tot i això, el calendari no està tancat i podrien incloure's noves activitats esportives.

20.000 persones al primer Mou-te amb cor

L'any passat es van realitzar 14 activitats esportives, una desena de les quals es repetiran aquest any. Un total de 20.000 ciutadans van participar en els esdeveniments i es van recaptar més de 70.000 euros.

10è aniversari
Enguany la Caminada del Càncer de Mama i l'Associació de Familiars de l'Alzheimer Mataró celebren la seva desena edició. Per aquest motiu, Montse Chiva, de Maresme Oncològic, va participar en l'acte de presentació del calendari del Mou-te amb Cor i va destacar que gràcies als fons recaptats en les diverses edicions de la caminada poden garantir que els problemes econòmics no siguin un problema per les necessitats dels malalts i contribueixen a la visibilització de la situació que viuen els pacients d'oncologia.
Mou-te amb cor