La Fira Animalista tindrà continuïtat el 2018

L'organització fa una bona valoració de la primera edició i organitzarà una xerrada sobre maltractament animal el setembre vinent

  • Redacció / Foto: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 15 Maig 2017 16:30

1a Fira Animalista Mataró

Bona valoració de la primera Fira Animalista de Mataró, que es va fer dissabte passat al Parc Nou. L'organització està contenta amb l'acollida que va tenir la iniciativa, en la que van prendre part una quarantena d'entitats provinents de diferents punts de Catalunya. Des de l'organització consideren molt bona la resposta de públic i donen per feta la continuïtat d'aquest certamen a Mataró el 2018.

1a Fira Animalista Mataró

Antonio Solana, de l'organització de la Fira Animalista assegura que "necessitem que les ciutats es conscienciïn sobre el maltractament animal a casa nostra i a Mataró feia molta falta una fira així". La tasca dels impulsors no consistirà només en l'edició de l'any que ve sinó que el setembre es farà una xerrada sobre el maltractament animal al nostre país. Serà amb la col·laboració d'APTA, (policia pels animals), Associació contra el maltractament animal de Mataró, SOS Animals Maresme i la plataforma zoològics lliures piscines sense murs.

1a Fira Animalista Mataró