Doble marxa, popular i BTT, per a la integració de les persones sordes

Diumenge que ve torna l'activitat de 'Mou-te' organitzada pel CSMM

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 15 Maig 2017 00:00

Ciutat 2017, MARXa inclusió persones sordesEl Passeig del Callao serà el punt de sortida i arribada el proper diumenge 21 de maig de la V Marxa Popular i BTT per a la integració social de les persones sordes. És la iniciativa del Centre de Persones Sordes que s'inclou dins el programa 'Mou-te amb cor' que recull totes les iniciatives esportives solidàries que es fan al llarg de l'any a Mataró.

La Marxa Popular té tres variants, tres recorreguts diferents, segons dificultat i si es vol fer a peu o en bicicleta de muntanya. Així pels que vulguin anar sobre rodes hi ha previst un itinerari de 32 quilòmetres, mentre que els que vagin a peu tenen un recorregut més assequible de 8 quilòmetres i un altre més de muntanya, fins als 14 quilòmetres.

Les samarretes blau turquesa seran les pròpies de la marxa popular, que té un cost de 8 euros si es vol samarreta de cotó o 12 si es vol de tèxtil tècnic. També hi ha preu infantil, 5 euros per participant. Dins el preu s'hi inclou l'esmorzar del diumenge.

El Centre de Persones Sordes

Des de la seva fundació l’any 1979, l’objectiu últim del Centre de Persones Sordes del Maresme a Mataró ha estat el de tenir cura i defensar els drets dels seus membres associats així com els de totes les persones sordes en general, per tal d’aconseguir la seva participació i integració dins la societat actual.
El CSMM treballa per potenciar i millorar la igualtat de vida de les persones sordes en el seu entorn habitual i per intentar aconseguir l’accessibilitat social mitjançant una comunicació justa i plena a la zona del Maresme. Aquest any recuperen la marxa popular després que el 2016 no es fes.

Ciutat 2017, MARXa inclusió persones sordes
La fitxa
Dia: diumenge 21 de maig
Hora: sortida a les 9:30 h
Lloc: sortida i arribada al Passeig del Callao
Preu: Adults: 12 o 8 euros. Infants 5 euros.
Inscripcions: Per via telemàtica a través de la web http://sordmataro.blogspot.com.es
La Marxa Popular i BTT del Centre de Persones Sordes s'inclou
dins el programa 'Mou-te amb cor'.