Tiren endavant la primera fira animalista de la ciutat

El Parc Central acull de 10 a 20h d'aquest dissabte, la primera edició, amb entrada gratuïta

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 12 Maig 2017 00:00

Ciutat 2017, fira animalista

Aquest dissabte 13 de maig Mataró acull la seva 1a fira Animalista a la ciutat. Les entitats Associació contra el maltractament animal de Mataró, SOS Animals Maresme amb la col·laboració de Plataforma zoològic Lliures i piscines sense murs han volgut organitzar un dia dedicat als animals que mes pateixen maltractament sigui quina sigui la seva espècie i per això comptaran amb prop de 50 associacions i entitats de tot Catalunya.

Serà una fira apta per a tots els públics on l'objectiu és conscienciar de les necessitats dels animals que són maltractats o abandonats i igual que donar a conèixer el veganisme.
Hi haurà estands de diferents entitats on es podrà comprar qualsevol cosa per als gossos, gats i animals de la llar i d'aquesta manera ajudar financerament a les entitats del sector presents.

Entre les activitats hi haurà una xerrada sobre maltractament de "policia pels animals" o la Fundació mona, per explicar què hi ha darrere d'una compra de macaco, o els micos que són utilitzats en circs i quin és el seu final.