Canvi de mataroní al capdavant de les tardes de TV3

Vador Lladó serà el conductor del programa que substituirà el Divendres d'Espartac Peran

  • Redacció
  • Dimarts, 09 Maig 2017 14:33

Vador Lladó

La franja de tarda de TV3 canviarà de mans la temporada que ve en el marc dels canvis en la programació que farà la televisió pública catalana. Es mantindrà, però, la quota mataronina, ja que Vador Lladó, un dels comunicadors més populars del país, serà un dels rostres del nou projecte que substituirà Divendres, que ha mantingut el també mataroní Espartac Peran com a copresentador durant vuit temporades. 

Després d’estudiar els diferents projectes presentats en la crida pública i valorar la seva “alta qualitat”, la direcció de TVC ha optat com a substitut de ‘Divendres’ per un de la productora Mediapro amb un plantejament innovador i amb l’entreteniment amb molt protagonisme, sense renunciar a l’actualitat i al territori. El mataroní Vador Lladó i Ruth Jiménez seran els presentadors del nou espai. Els equips professionals de TVC i Mediapro es posaran a treballar a partir d’ara per configurar aquest nou programa, concretar els continguts i definir l’equip, i la seva estrena es farà coincidint amb l’inici de la nova temporada de tardor.

El mataroní Vador Lladó presenta des del 2006, el programa despertador de RAC105  'Fricandó matiner', i anteriorment havia conduït, 'El matí i la mare que el va parir' a Ràdio Flaixbac. És un dels comunicadors més populars del país.

Adéu a Divendres
Produït per TV3 i El Terrat, Divendres es va estrenar el 18 de setembre del 2009 i durant les sis primeres temporades va estar comandat per Xavi Coral i Espartac Peran. El setembre del 2015, Coral va cedir el seu lloc a Helena Garcia Melero però el periodista mataroní es va mantenir en el seu rol, amb el qual ha viatjat per centenars de municipis catalans des d'on ha fet les seves emissions setmanals.
TV3 Divendres a Mataró