Mataró s'omple de playmobils amb la Click Factory Fest

Santa Anna acull la fira solidària el proper cap de setmana del 13 i 14 de maig

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 08 Maig 2017 00:00

Clicks Playmobil

La primera fira lúdica i de col·leccionisme Playmobil arriba a la ciutat els dies 13 i 14 de maig per gaudir en família d’una activitat diferent. Els participants podran realitzar nombroses activitats i descobrir un món Playmobil on gaudir d’una decoració de grans dimensions (6 metres quadrats) anomenada ‘diorama’. La fira tindrà lloc a l’Escola Pia Santa Anna de Mataró

Activitats infantils

A més, la fira organitzada per la Click Factory Fest comptarà amb una gran quantitat d'activitats infantils per realitzar en família com, per exemple, el taller de pintar cares, un taller de xapes, un altre de caretes, taller de diorames, taller de stop-motion, projecció de pel·lícules, entre moltes d’altres.
Per participar en els tallers i activitats, només cal comprar l’entrada a la Fira a un preu de 3 euros. A més, els infants menors de 3 anys no paguen entrada. Entre tots els participants des de la fira sortejaran nombrosos lots de productes Playmobil.

Una fira solidària

La fira Playmobil és solidària i, per aquest motiu, tots els diners recaptats amb l’entrada seran destinats a fer una donació al Fepccat (Federació Catalana d'Entitats de Paràlisi Cerebral). A més, es farà una recol·lecta de productes alimentaris que s’entregaran al Banc d'Aliments. Per cada producte donat, els participants rebran un número de la rifa que es farà.