La revista infantil Namaka, a mig camí del seu Verkami

La publicació amb dosis de literatura, manualitats, receptes i passatemps prepara el seu número 1

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 19 abril 2017 18:59

Ciutat 2017, revista namaka
La revista infantil Namaka ha arribat a l'equador del seu procés de micromecenatge a través de Verkami, amb la meitat de l'objectiu aconseguit. Els queda, però, les darreres empentes per a fer possible una revista adaptada als ulls i a les mans dels nens, alhora que desenvolupen l’esperit crític, el plaer per la lectura i la creativitat.

Es pot col·laborar amb el Verkami clicant aquí

Namaka és el projecte de dues mataronines, Helena Ortiz i Sara Molina que ja van editar el número 0 de la publicació. Després del Verkami veurà la llum el seu número 1. Expliquen les seves impulsores que "Namaka és una revista en paper adaptada als ulls i a les mans dels nens per tal de fomentar, de manera lúdica, la seva creativitat, esperit crític i el plaer per la lectura".

El propòsit de la capçalera és oferir al seu públic "estones de diversió i motivar-los a pensar per ells mateixos, a explorar la seva imaginació. Els donem una revista “en construcció”, perquè ells l’acabin a casa i siguin també editors de Namaka, a través d’uns continguts divertits i trepidants". Entre les pàgines de Namaka hi ha petites dosis de literatura, manualitats, receptes i passatemps.

Namaka vol convertir-se en una plataforma pels il·lustradors ja coneguts i pels que estan començant per consolidar, amb matriu mataronina, una alternativa a les revistes convencionals pensades del sector.