Una vídeo guia per conèixer l'obra de Josep Puig i Cadafalch

El MAC, amb la col·laboració dels alumnes de 1r d'ESO de l'IES Puig i Cadafalch, ha elaborat la guia "La ciutat de Puig i Cadafalch" a disposició dels ciutadans

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 03 abril 2017 14:04

IES Puig i Cadafalch

El Mataró Art Contemporani (MAC) presenta una guia per conèixer l'obra de l'arquitecte, polític i historiador mataroní Josep Puig i Cadafalch en el marc de l'any Puig i Cadafalch, que commemora el 150è aniversari del seu naixement. Els guions i el rodatge de les imatges de vídeo, a les que es pot accedir a través de la guia, han estat realitzades pels 125 nois i noies de 1r d'ESO de l'Institut Puig i Cadafalch.
 

La guia estarà a disposició de la ciutadania
El regidor de Cultura, Joaquim Fernández, ha presentat el quadern que ha estat editat pel MAC-Direcció de Cultura i que va dirigit a tot tipus de públic i, en especial, al familiar. El llibret, com explica Fernández, estarà a disposició dels ciutadans a la seu de la Direcció de Cultura i a l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament i "és un treball que ajudarà a difondre qui va ser Puig i Cadafalch i la seva obra a Mataró".

Un recorregut per 11 punts

A més de la possibilitat de veure els vídeos elaborats pels alumnes, la guia inclou un mapa i proposa un recorregut per 11 punts significatius en la trajectòria de l'arquitecte. Alguns d'aquests indrets de la ciutat són la seva casa natal, la casa Coll i Regàs, el Saló de Sessions de l'Ajuntament o la botiga La Confianza.

Per fer el recorregut amb el quadern i visualitzar els vídeos, cal utilitzar l'aplicació gratuïta 'MAC Ajuntament de Mataró'.