La Selva Cafè a la final de La Millor Tapa

La tapa podria ser escollida com la millor d’entre les 12 propostes finalistes del certamen de La Millor Tapa de l’Any de Catalunya

  • Laia Mulà
  • Dimarts, 21 Març 2017 19:04

Mataro va de tapes La Selva

La tapa de la Selva Cafè ha estat una de les 12 escollides com a finalista del Certamen de la Millor Tapa de l’Any a Catalunya, organitzat per Estrella Damm. La proposta de l’establiment mataroní va néixer de la iniciativa Va de Tapes que se celebra anualment a tot el territori català i que compta amb un gran èxit entre els consumidors. Marc Sans, el creador de la tapa finalista, reconeix que és un honor que la seva fos seleccionada d’entre les 40 que participaven en la semifinal catalana.

Una recepta original i molt elaborada

La tapa està composta per un sofregit de fumet de peix de roca, escuma de patata bullida amb aigua de mar, un pa de cervesa negra i unes escopinyes arrebossades, tota ella realitzada amb productes de la zona i de proximitat. Segons Marc Sans, la tapa és especial perquè no només té bon gust, sinó que “darrere hi ha un significat i un concepte” que li aporta valor afegit. L’autor explica que aquesta recepta combina diverses tècniques culinàries i que és el resultat no només de la seva creació, sinó també “dels consells d’amics i clients que l’han millorat i l’han fet créixer”.

Una de les 12 tapes finalistes

La tapa de la Selva Cafè ha estat escollida d’entre totes les participants per estar a la final del certamen, la qual compta amb 12 receptes de diversos establiments de tot Catalunya i tindrà lloc el dia 9 d’abril. Sans explica que ja ha complert el seu objectiu “arribant a la final del concurs” i que vol “arribar allà, gaudir, aprendre dels altres locals i donar el millor que pugui”, sense marcar-se cap objectiu en concret.