La cervesa artesana fa el salt a la xarxa

La pàgina milcervezas.com vol donar visibilitat al producte nacional i permet adquirir-lo de forma online fàcilment i sense intermediaris

  • Mireia Biel // Fotos: cedides
  • Dijous, 23 Febrer 2017 12:07

Ciutat 2017, mil cervezas
El consum de cervesa artesana és cada cop un fet més generalitzat a la nostra societat. Les cerveses d’autor i d’importació van molt buscades pels amants d’aquest producte. Però per què no poder adquirir-lo online, de forma fàcil i sense intermediaris? Això és el que s’han proposat els impulsors de milcervezas.com, una pàgina on poder comprar online desenes de cerveses artesanes i especialment les de casa nostra.

“És un món que està creixent i del que cada cop hi ha més demanda”, explica Albert Aromí, cocreador de la plana web. A milervezas.com s’hi poden trobar cerveses artesanes i d’importació en un ampli catàleg organitzat per estils, per origen i marques, i en el qual també s’hi poden adquirir kits de cervesa artesanal.

Visibilitat per les de casa

“L’objectiu del projecte no només és crear una botiga online tradicional on adquirir cervesa artesanal”, remarca Aromí, sinó també fer-ho posant “especial atenció en les de casa nostra, a les que volem donar molta visibilitat”. A més a més, Aromí explica que des de milcervezas.com tenen ganes de posar en marxa un club de subscriptors amb qui “cada mes compartiríem entre sis i dotze cerveses de degustació”, que permetrien donar a conèixer els productes del catàleg i fer forta la comunitat a la que es volen adreçar.

Ciutat 2017, mil cervezasBotigues on-line
El web milcervezas.com fa prop d’un mes que està operatiu i acompanyarà a la xarxa la pàgina muenisimo.com, de compra de productes frescos per Internet. Els creadors dels dos llocs web asseguren que “tenim en ment obrir noves botigues online d’altres productes concrets perquè creiem que la gastronomia gourmet també ha de tenir un espai selecte a la xarxa”.