El Fitness Factory celebra el 15è aniversari

El gimnàs farà portes obertes, activitats especials i prepara tres dies d’actes al carrer i promocions per commemorar la data

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 23 Febrer 2017 12:01

Ciutat 2017, fitness factory
El gimnàs Fitness Factory de Mataró celebra el seu 15è aniversari el pròxim mes de març a la ciutat i per fer-ho programa una setmana sencera de portes obertes i activitats per commemorar la data. Hi haurà des d’excursions fins a masterclasses, passant per promocions i descomptes, tot per celebrar que la marca fa quinze anys que va obrir el seu primer gimnàs a la ciutat i està plenament consolidada.

Les activitats començaran el dia 18 de març amb una excursió a Burriac i seguirà el dia 21 de març amb una jornada de benvinguda a la primavera amb la fórmula més saludable possible: una combinació de fruites i batuts del temps al mateix gimnàs.

25 de març a Santa Anna

El plat fort arribarà el dia 25 de març, quan el Fitness Factory es traslladarà a la Plaça Santa Anna on durant tot el matí oferirà classes i exhibicions d’activitats esportives. Tot plegat començarà a les deu del matí amb una masterclass d’spinning que s’allargarà una hora i que donarà pas a una coreografia a càrrec dels nens i nenes de la Dance Factory.
El matí d’activitats el tancarà una masterclass de Sh’Ban, l’última tendència en ball fitness que combina coreografies de jazz, ritmes llatins, funky i disco i que està triomfant a tot el món pel seu poder per cremar calories.

Ciutat 2017, fitness factory
Promocions d'aniversari
El Fitness Factory, però, no només vol celebrar els seus 15 anys amb activitats a l’aire lliure, sinó que també aprofitarà per llançar promocions i descomptes per als nous socis. Durant les properes setmanes, aquelles persones que facin el pas d’apuntar-se al gimnàs per començar a practicar esport gaudiran d’una promoció excepcional que els ofereix la matrícula gratis i un mes també gratuït; un descompte que, en aquest cas, s’aplicarà en la quarta mensualitat.