Diumenge ple amb Tres Tombs, Fira de l'Arbre i Festa del Gos

El temps respecte totes tres activitats, que registren tres èxits de públic

  • Cugat Comas i Fotos de Daniel Ferrer
  • Dilluns, 13 Febrer 2017 09:45

Triple coincidència, més gent al carrer. Fins a tres esdeveniments amb les plantes i els animals van coincidir ahir diumenge a Mataró i això, sumat al fet que les temudes pluges no van fer acte de presència, van permetre un migdia ple de gent. Més ple que de costum. Els Tres Tombs, la Festa del Gos i la Fira de l'Arbre i la Planta van conviure en temps i van ser propers en espai i això va permetre que qui sortia a passejar pogués gaudir per partida triple. Si es pot apostar a partir d'ara perquè sempre coincideixin els tres actes, el pack quedarà potent.

Fira de l'Arbre

Els carruatges van ser, com és costum, el gran reclam d'uns Tres Tombs fets a molt bon ritme. A més de la benedicció de mascotes, en què fins i tot una dona hi va comparèixer amb un cargol, el públic es va concentrar al llarg de La Riera per veure carros, cavalls i genets. Un vingut d'Igualada era el més espectacular de tot. Si és perquè els participants siguin més vistosos s'entén celebrar el dia dels burros quasi un mes després de Sant Antoni.

Tres Tombs

A la zona del Parc Central, la Fira de l'Arbre sempre té requesta. Una carbonera era un dels punts més buscats, a més de les parades de vivers, plantes o flors o la llarga llista de parades de menjar. La zona més animal, fora de l'esplanada, com convidant la gent a allargar la passa al Parc Nou on abans dels Tres Tombs es preparaven els traginers i també s'hi feia la festa del Gos. Una bona primera edició, amb els gossos que sempre tenen reclam. Segurament tindrà continuïtat. Mataró és zona d'adscripció canina.

Festa del Gos