Dilluns sabrem qui és el guanyador

Hi ha temps fins diumenge a les 24h per votar entre Escalas, Merino i Puyané

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Divendres, 10 Febrer 2017 00:00

Ciutat 2014/2015, tres finalistes mataroni 2016

Tot preparat i el compte enrere a punt d'esgotar-se. Dilluns sabrem qui és el 'Mataroní de l'Any 2016' en el decurs de l'acte de lliurament que començarà a les 20 h al Casal l'Aliança. Maria Escalas, Aleix Merino i Carme Puyané. Aquests són els tres finalistes que, fins a la mitjanit de diumenge, encara es poden votar per les tres vies de vot obertes. Quan ja sigui dilluns es tancaran les votacions i llavors caldrà comptar les hores abans que l'Alcalde, David Bote, entregui el guardó del Mataroní al seu guanyador.


Queden poques hores de votació del 'Mataroní de l'Any 2016' i cal aprofitar fins a l'últim moment, ja que una posició pot decidir-se per pocs vots. La resolució d'aquest any la coneixerem dilluns. Qui hauran decidit els mataronins que mereix guanyar?

L'acte del 'Mataroní de l'Any' el presentarà la periodista Laia Mulà i començarà dilluns 13 a les 20h al Casal l'Aliança (Carrer de Bonaire, 25). Al final de l'acte hi haurà un petit refrigeri per a tothom gentilesa de Forn l'Espígul i Caves Pere Ventura.

A més dels tres finalistes, l'acte servirà per reconèixer la resta de candidats del certamen. També hi haurà una intervenció musical dels alumnes de l'EMMM.

L'acte és obert a tothom i es podrà seguir en directe per les xarxes socials del Tot Mataró, per Mataró Ràdio i en diferit per m1tv.