El referent en intel·ligència emocional

CIDIE de la Fundació Ramón Rosal, pioner internacional en investigació i intervenció, obre nou centre a Mataró

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 10 Febrer 2017 00:00

Especials, 2014/2015, Nathalie, CIDIEEl Centre d'Investigació, For­mació i Desenvolupament de la Intel·ligència Emocional CIDIE de la Fundació Ramón Rosal és el primer centre especialitzat en Intel·ligència Emocional, referent  internacional en investigació i intervenció. Els estudis científics realitzats demostren que les dificultats per identificar, comprendre i gestionar les nostres emocions o la dels altres constitueixen un factor que influeix en la salut i el benestar psicològic. Per tant és necessari l’abordatge de la Intel·ligència Emocional per totes les persones.

CIDIE està dirigit per la Dra. Nathalie P. Lizeretti des del 2010, i compta amb un equip multidisciplinar de professionals especialitzats en diverses àrees de la psicologia, la medicina, l'educació i les ciències socials,  que treballen des d'una perspectiva integradora i holista per oferir a les persones ajuda professional i humana per a superar les seves dificultats i millorar la seva qualitat de vida. La professionalitat i la calidesa humana caracteritzen el tracte amb les persones que ens visiten.

Les àrees bàsiques d'activitat de CIDIE comprenen l'atenció psicològica, la formació i la investigació, i compta amb serveis com la Unitat de Fibromiàlgia i Fatiga crònica, l'Aula de Família, l’Àgora de Geras, l'Espai Benestar i Salut, el Centre de Formació i Desenvolupament de la intel·ligència emocional, des dels quals es realitzen diverses activitats, cursos i tallers. 

CIDIE - Centre de Formació i Desenvolupament de la Inteligència Emocional
c/Pintor Velázquez, 66 - Mataró . Tel: 937 960 916 - 678 162 962
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.