Màxima garantia en marbres, granits i pedres sintètiques

Marbres Nou Iluro és un referent del sector a casa nostra

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 09 Febrer 2017 00:00

Especials, 2014/2015, marbres nou iluroEls marbres, granits i pedres sintètiques de la llar, de façanes o quartos de bany són la gran especialitat d'una empresa, Marbres Nou Iluro, que podrem trobar al Polígon del Pla d'en Boet, al carrer de Pablo Iglesias. Pablo Muñoz i Rubén Requena són cosins i els dos socis que tiren endavant aquesta empresa familiar, hereva de l'antiga Marbres Iluro amb dues dècades d'experiència.

Rapidesa

Marbres Nou Iluro té com a millor actiu un ampli stock de productes i gamma que permet respondre amb gran rapidesa als encàrrecs i necessitats dels seus clients, siguin particulars o professionals. Treballen en el sector de cuines, gruixos, pique o façanes i amb gran professionalitat poden respondre amb rapidesa a cada situació.
Treballen amb l'aval de la seva professionalitat i dominen el silestone, el dekton i neolith, meterials ceràmics d'última generació que cada vegada són més emprats en el sector de la llar. Marbres Nou Iluro són proximitat amb el client i garantia de màxima professionalitat. A l'hora de fer front a reformes, una marca en la qual confiar.

MARBRES NOU ILURO
c/Pablo Iglesias, 20. Soterr. 1 - MATATÓ
(Pla d'en Boet) - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Telf: 937 991 735