Viu la Super Bowl aquest diumenge amb el Club Fosbury

El Bar Capgrossos acollirà diumenge la transmissió de la final americana, que es podrà seguir en directe en una jornada amb menjar típic i comentaris especialitzats

  • Redacció
  • Divendres, 03 Febrer 2017 13:32

Superbowl

La gran nit del futbol americà mundial té el focus als Estats Units amb la disputa de la Super Bowl. És un dels espectacles esportius més seguits del món i una oportunitat perfecta per entendre com funciona aquest esport. Això és el que proposa el Club Fosbury que, acabat de néixer, convida a viure la nit de la Super Bowl l Bar Capgrossos amb l'esperit més americà.

La jornada comptarà amb el seguiment del partit entre els Falcons i els Patriots amb senyal de TV americana i comentaris del periodista de La Fosbury, Ferran Àngel, que estarà acompanyat per diversos jugadors de clubs catalans. Durant la nit també es faran sortejos i se serviran hamburgueses, cerveses i menjar americà.

Per a reservar espai, es pot fer a través de whatsapp al telèfon 626.668.618 (Bar Capgrossos)

El Club Fosbury és la proposta “fosburiana” per generar un vincle entre redactors, col·laboradors, lectors i aficionats a tot l’altre esport en general. Una comunitat per compartir experiències i aprenentatges vinculats a l’esport. Al llarg de l’any s'organitzaran diversos esdeveniments que ja tenen un punt de partida definit: la Super Bowl de la NFL.