The Drunk Monk, entre les millors cerveseries del món

Ratebeer reconeix l'establiment per la diversitat i qualitat de les cerveses que ofereix

  • Redacció
  • Divendres, 03 Febrer 2017 11:48

Moisès Campdepadrós

The Drunk Monk torna a ser entre les millors cerveseries del món, segons la pàgina Ratebeer. L’establiment mataroní, que l’any 2011 va arribar a ocupar la primera posició, es troba a la llista ‘Best Places for Beer’ en què, ordenats per països, la pàgina destaca els noms dels millors llocs per degustar les millors cerveses.

Sven Bosch va fer néixer ja fa 13 anys ‘The Drunk Monk’, que avui s’ha convertit en un dels establiments cervesers de referència a nivell internacional. En mans de Moisès Campdepadrós des del 2013, The Drunk Monk ofereix una carta amb més de 400 referències i una quinzena de tiradors itinerants de cervesa artesana.

Ratebeer és una web distingida internacionalment com una referència en qualificació de  cervesa artesana, botigues de cervesa i cerveseries. La formen més de 4,5 milions d’usuaris d’arreu del món que valoren 200.000 cerveses artesanes i prop de 16.000 pubs cervesers. Cada any pel gener llança la seva llista amb els noms de les millors cerveses i establiments del món.