‘Obrim fronteres’, una jornada de cultura i solidaritat a favor dels refugiats

Artistes i entitats participaran en l'acte central al Maresme de la campanya 'Casa nostra, casa vostra' aquest diumenge al Foment

  • Redacció
  • Dimecres, 01 Febrer 2017 11:10

Refugiats

Mataró acollirà aquest cap de setmana l’acte central del Maresme de la campanya a favor dels refugiats ‘Casa nostra, casa vostra’. ‘Obrim fronteres’ programa una cercavila, batucada, música, una recollida de signatures i un acte per convertir els dos dies en un esdeveniment solidari.

“Prou excuses, volem acollir” és el lema d’aquesta gran campanya que tindrà en l’acte de diumenge al Foment Mataroní, a les set de la tarda, un dels seus moments més importants. Artistes com Joan Dausà, Marina Rossell, Roc Casagran o Mercè Folch hi seran presents, acompanyats per entitats i organitzacions socials com Stop Mare Mortum, el Sindicat de Manters o el grup Memòria Històrica de Mataró.

Però per a escalfar motors, durant tot el cap de setmana hi haurà activitats. El dissabte, com en moltes altres poblacions d’arreu de Catalunya, hi haurà una gran recollida de signatures juntament amb cercavila de batucades, actuació de circ i lectura del manifest a la plaça Santa Anna.

Totes les iniciatives van encarades a la mobilització de la població per a la manifestació del pròxim 18 de febrer a la plaça Urquinaona de Barcelona.