L'Ajuntament de Mataró, reconegut per la implantació de l’administració digital

Els premis es van atorgar en el marc del II Congrés de Govern Digital, en què Mataró també va participar amb una ponència sobre adjudicació de contractes per subhasta electrònica

  • Redacció
  • Dilluns, 30 Gener 2017 10:44

Admin digital

L’Ajuntament de Mataró ha rebut un dels reconeixements del Consorci Administració Oberta de Catalunya als ajuntaments i consells comarcals que van destacar l’any 2016 en la implantació de l’administració digital a les seves organitzacions.

Els Reconeixements Administració Oberta es van lliurar dijous passat durant la cloenda del II Congrés de Govern Digital, on Mataró també va estar present amb una ponència com a municipi pioner en l’adjudicació de contractes i subministraments mitjançant subhastes electròniques.

Els reconeixements s’atorguen d’acord amb uns indicadors que proposa el mateix consorci i pels quals es recullen dades dels 948 ajuntaments catalans per valorar i reconèixer la implantació de l’administració electrònica als consistoris.

Els reconeixements es divideixen en cinc categories d’acord al volum de població, de manera que Mataró forma part del grup de municipis amb més de 50.000 habitants. L’estudi analitza els llocs web dels ajuntaments i la comprovació de l’ús dels serveis d’Administració electrònica.