Miss & Mr Language irromp a territori internacional

L'escola mataronina, amb el lema "Som innovació, formació i creixement" prepara el salt, avalada per una metodologia reconeguda i uns resultats d'èxit

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 13 Gener 2017 00:00

Ciutat 2014/2015, Mr languageEn només cinc anys Miss & Mister Language ha passat d’obrir el seu primer centre a Mataró, a la Nau Minguell, a ser la primera empresa que des de la capital del Maresme obre franquícies a nivell nacional. L’explicació d’aquesta expansió, en primer lloc nacional i posteriorment planejada a nivell internacional, cal trobar-la en la metodologia pròpia i els bons resultats acreditats que converteixen aquesta acadèmia en segell de qualitat pedagògica, assegurança d’aprenentatge i homologació de títols.

Actualment disposa de quatre centres amb milers d’alumnes –més de 400 d’ells a Mataró– i una plantilla de 250 professors que asseguren una formació “molt activa, amb poc llibre i molt aprenentatge basant-se en converses i àudios”. Qui ho explica és Oriol Just, un dels directors gerents de Miss & Mister.

Polivalència formativa

El pas de tenir franquícies és el següent estadi d’una acadèmia que sap adaptar la seva formació a diferents àmbits, en les escoles pròpies, dins de centres escolars en horari extraescolar o en formacions específiques per a empreses com poden ser jornades de treball. També organitza estades d’immersió lingüística, Anglès, francès, alemany, rus o xinès són les llengües que es poden aprendre gràcies a la seva metodologia i amb un professorat altament format.

Ciutat 2014/2015, Mr language
Metodologia reconeguda
Explica Oriol Just que “allò que ens ha permès situar-nos líders, és que adaptem el professorat, molt format, i la metodologia a les necessitats específiques, de manera que oferim solucions a qualsevol edat o nivell que es requereixi”. L’oferta formativa cobreix quatre etapes –pre-primary, primary, teens  i adults– i pel que fa a homologacions, Miss & Mister Language té reconeixements tant d’Oxford com de Cambridge, ja que és centre homologat pel primer, sistema i centre preparador professional dels segons. Per a Just "és el nostre coneixement profund de la gestió del sector el pilar sobre el qual es recolza el fort creixement que hem experimentat" i afegeix "el bon nom que té la nostra franquícia és allò que li obre les portes a fer el salt nacional i internacional, partint d'una metodologia molt preparada, pensada i comprovada per al millor aprenentatge de l'alumne".

MISS & MISTER LANGUAGE
Plaça Josep Moragas, 1 - Mataró
T. 93 127 77 73
www.missandmisterlanguage.com
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.