Nova edició del 'Mataroní de l'Any 2016'

Comença la votació!

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 12 Gener 2017 00:00

Ciutat 2014/2015, els mataronins
Comença la cursa per ser 'Mataroní de l'Any 2016'. Del 12 al 31 de gener els mataronins poden votar entre els deu candidats, escollits pels tres finalistes de l'any passat –Maribel Carrión, Sílvia Serra i Roger Cruañas– a partir de les propostes rebudes per part dels nostres lectors. Feta la tria, deu són els candidats que competeixen entre ells per atraure el major nombre de vots. Tots deu amb trajectòria i mèrits sudicients per ser escollits però només tres d'ells passaran a la final. Quins? La pilota la tenen els mataronins.


Sis dones i quatre homes aspiren a erigir-se el 13 de febrer en guanyadors de la vuitena edició d'aquest certamen. Els candidats són Florin Bonca, entrenador del CN La Sirena; Clàudia Dubé, directora de l'Orquestra de Mataró; Maria Escalas, escriptora i mestra de música; Mario Garcia, capataç de la germandat de l'Esperança; Anna Gené, presidenta de Sala Cabanyes; Raquel Gonzàlez, marxadora olímpica; Aleix Merino, símbol contra la malaltia de Tay Sachs; Pere Patuel, xef de la Marineta; Carme Puyané, mestra jubilada i Care Santos, escriptora i flamant Premi Nadal de literatura. En les pàgines següents parlem amb tots ells per conèixer millor cada candidatura.

A partir d'avui s'habiliten tres sistemes de votació - presencial, web mataronidelany.cat, i Facebook – en un període de votació acumulativa durant tot el mes de gener. Els tres més votats passaran, a partir del 2 de febrer, a la final.

El calendari del certamen
Del 12 al 31 de gener. VOTACIÓ ACUMULATIVA.
Del 2 al 12 de febrer. VOTACIÓ FINAL A 3.
13 de febrer. ACTE DE LLIURAMENT.

Aquest dissabte 14 de gener, de 12h a 20:30h, es podrà votar a la taula al carrer situada a la cantonada entre el Carrer de Barcelona amb la Riera (Sant Sebastià)

• Hi ha tres sistemes de votació oberts: web, Facebook i presencial

Ciutat 2014/2015, votacio mataroni de l'any

La legitimitat del 'Mataroní de l'Any' la donen els lectors del Tot Mataró que, amb els seus vots decideixen, primer qui passa a la final i posteriorment l'ordre entre els tres candidats amb més suports, en la darrera fase. Fins a final de mes tenen ells la paraula i fins a quatre vies per a fer efectius els seus sufragis.

Es pot votar el 'Mataroní de l'Any 2016' presencialment, a les oficines del Tot Mataró o des de casa, còmodament, per mitjà de la web mataronidelany.cat o a través de la xarxa social Facebook.

El Tot Mataró i Maresme és l'organitzador d'aquest certamen i informarà del nombre exacte de vots de cada candidatura al final de cada fase del procés d'elecció.

Vot presencial
Es pot votar un cop per persona i dia a les oficines del Tot Mataró (Carrer d'en Xammar, 11) i de forma excepcional aquest dissabte 14 de gener, de 12h a 20:30h a la taula al carrer situada al Carrer de Barcelona amb la Riera. El vot és personal i intransferible.

Vot via web
Es pot votar un cop per IP cada 24 hores a través de mataronidelany.cat. Important: cal validar el vot via mail durant l'hora següent a l'emissió del mateix perquè sigui vàlid i es pugui comptabilitzar.

Vot per Facebook
Es pot votar una vegada per persona a través de la pàgina de Facebook del Tot Mataró i Maresme facebook.com/totmataro i és necessari ser seguidor de la pàgina perquè es comptabilitzi.