Bankia i la Fundació Iluro ajudaran les entitats socials del Maresme amb 30.000 euros

Els ajuts es destinaran a impulsar projectes orientats a sectors vulnerables de la població

  • Redacció
  • Dimecres, 28 Desembre 2016 09:53

Bankia i Fundació Iluro

Bankia i la Fundació Iluro han signat un conveni de col·laboració per donar suport a entitats sense ànim de lucre que desenvolupin activitats socials a la comarca del Maresme, amb l'objectiu de contribuir al seu treball en l'àmbit de l'acció social, la formació, l'ocupació i el desenvolupament territorial.

L'acord contempla la convocatòria ‘Acció social 2017’, fruit de la col·laboració d'aquestes dues entitats i que Bankia dóna suport amb 30.000 euros. Les ajudes es destinaran, durant el primer semestre de l'any, a impulsar projectes d'entitats socials orientats als sectors de la població vulnerables i en risc d'exclusió social en el Maresme. Les bases de la convocatòria seran presentades al llarg del mes de gener.

“Volem seguir involucrats, conjuntament amb la Fundació Iluro, en alguns dels principals projectes en els quals les entitats de Mataró i del Maresme treballen dia a dia per millorar la qualitat de vida de persones i col·lectius que precisen una atenció especial" va subratllar el director territorial de Bankia a Catalunya, Joaquim Saurina.