Inaugurada la coberta exterior de l'Eusebi Millan

Treva entre polítics en l'acte de diumenge al Pla d'en Boet, després que uns pamflets del PSC enrarissin els dies previs

  • Redacció i Fotos de Daniel Ferrer
  • Dimarts, 20 Desembre 2016 10:19

 

pista coberta Eusebi Millan

La pista exterior de l'Eusebi Millan ja té una coberta que permetrà que la pluja no en pugui aturar la pràctica esportiva. Diumenge tot eren cares de satisfacció entre els veïns que es van acostar a un acte inaugural precedit i seguit de diferents partits i exhibicions de bàsquet, futbol i fins i tot twirling. Que la coberta era una aspiració de fa molt temps va quedar clar en la intervenció del màxim responsable de l'Associació Esportiva Boet, un dels clubs que utilitzarà més regularment la instal·lació. Joaquim Navarro va assegurar que la coberta permetrà optimitzar les hores d'entrenaments i partits i també va assegurar que aquest ha de ser un recinte de ciutat. I és que a més dels usos esportius que té, la nova coberta permet convertir la pista exterior del segon pavelló més antic de la ciutat en un recinte polivalent per a actes com concerts, amb un aforament de fins a 4.000 persones.

Durant el matí de diumenge, diferents equips de l’AE Boet van jugar partits de bàsquet en les tres pistes transversals de 26x14 m de què disposa aquest nou equipament. Després de la inauguració oficial, va ser el torn de les noies del Club de Twirling Mataró i finalment es va jugar un partit de futbol sala entre el Club AFA de la Unió Esportiva UNES de Sant Feliu de Llobregat i Club Futbol Sala Ciutat de Mataró en la pista central de 40x20 m.

Les obres, amb un pressupost de 489.400,13 euros, han suposat cobrir la pista i modificar el sentit d’orientació d'aquesta. El resultat és un espai lliure cobert i permanentment ventilat d’aproximadament 2.000 m² que serà utilitzat habitualment pels clubs AE Boet Mataró, el Club Futbol Sala Ciutat de Mataró i el Club FEM Mataró, a més de les competicions dels Jocs Escolars.

pista coberta Eusebi Millan

Polèmica política

Nodrida presència d'electes a la inauguració després d'un cert estira-i-arronsa arran del repartiment per part del PSC de pamflets a les bústies del barri atribuint-se aquesta obra amb una foto de l'Alcalde. El fet va indignar la resta d'arc parlamentari municipal i sobretot el soci de govern, CiU, que va ser qui precisament va impulsar aquesta obra en el mandat passat. Tot i que en els parlaments del mateix David Bote i del regidor d'esports Josep Maria Font no es va tocar el tema, la treva va ser més delicada a les xarxes on els membres de PDECAT –tots els regidors de l'antiga Convergència es van personar a l'acte– van reivindicar l'impuls de l'obra en el mandat anterior.

pista coberta Eusebi Millan