Mataró posa en marxa el Punt de Voluntariat

L’eina serveix per potenciar el voluntariat i ofereix informació sobre els projectes en marxa d’aquest àmbit a la ciutat

  • Redacció
  • Dilluns, 19 Desembre 2016 10:46

Punt de Voluntariat

Mataró ja té en marxa el nou Punt de Voluntariat, una eina ciutadana que vol potenciar el voluntariat entre la ciutadania, a més a més d’oferir informació sobre els diferents projectes que es desenvolupen a la ciutat i acompanyar les persones interessades.

A més de fer l’acompanyament a les entitats de Mataró que tenen o volen tenir projectes de voluntariat, també es donarà suport a fer difusió de les crides de voluntariat, s’acompanyarà en la redacció del projecte de voluntariat i es realitzaran sessions formatives diverses.

El darrer objectiu del Punt del Voluntariat és sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de les activitats de voluntariat i reconeixement a la tasca que realitzen les persones voluntàries que hi ha a la ciutat de Mataró.

El Punt del Voluntariat disposa d’un espai virtual www.mataro.cat/entitats on aquells que ho vulguin podran veure crides de voluntariat dels àmbits: social, ambiental, sociosanitari coordinat amb la borsa de la Fundació Hospital, cultural, educatiu, esportiu, i cooperació i solidaritat.