Carmen Lomana triomfa

En la presentació de la nova botiga Top Queens

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dijous, 15 Desembre 2016 11:23

Ciutat 2014/2015, top Queen

Top Queens va obrir al Carrer de Barcelona amb la televisiva Carmen Lomana com a mestra de cerimònies en un acte d'inauguració molt concorregut. Hi havia molta expectació per conèixer les propostes de la franquícia capdavantera al mercat de la moda «nice price» i per saludar a una celebritat com Lomana, exconcursant de Supervivientes, habitual a la televisió i personatge amb milers de seguidors a les xarxes socials. Lomana va repartir somriures i es va deixar fotografiar per tots els fans. Carmen Lomana és una dona molt interessada en la roba, que apadrina la línia de Top Queen de "gran qualitat a bon preu".

Ciutat 2014/2015, top Queen
I és que Top Queen ofereix articles destinats a la dona i a un preu únic de 25 euros. Són peces, doncs, a l'abast de tothom inspirades en les primeres marques internacionals, de primera qualitat i disseny. Ara aterren al centre de Mataró on suposen una revelació al carrer més comercial. El grup està en expansió, multiplicant la seva presència en el territori de l'Estat Espanyol.

Ciutat 2014/2015, top Queen
El carrer de Barcelona es va omplir de gom a gom divendres passat, dia 9, en la inaguració de la nova botiga Top Queens. La raó principal era la presència de la conegudíssima Carmen Lomana, que va repartir simpatia per a tots els curiosos que s'hi van voler apropar.