Presenten el torró d'en Santi

Nougat combina xocolata amb quicos

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 09 Desembre 2016 00:00

Ciutat 2014/2015, turrò nougat d'en santiL'espai de la Graneria de la Plaça Gran acollirà aquest dissabte la presentació del torró d'en Santi, creació de la pastisseria Nougat. A partir de les dotze del migdia, es farà públic el torró de 'quicos', l'escollit per a aquesta cinquena edició de la col·laboració entre la pastisseria i l'entitat solidària.

El torró de 'quicos' va ser escollit per una cinquantena d'usuaris de la Fundació en un tast a cegues durant el qual van triar el torró que més els va agradar d'entre cinc propostes.
La voluntat del projecte és donar visibilitat a la figura d'en Santi i per això un euro del preu de cada torró anirà destinat íntegrament a la Fundació El Maresme i  als  valors  que representa a nivell d’integració de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Prèviament, a les onze del matí, el pastisser del Nougat, Marc Albalate, oferirà un taller de xocolata  per conèixer com es treballa aquest ingredient tan popular i quins són els seus secrets.

Ja fa 5 anys que la pastisseria Nougat va iniciar aquesta col·laboració amb la Fundació El Maresme per donar a conèixer la figura d'en Santi. L'any passat, el torró d'en Santi va sorprendre amb ingredients que recordaven la coca de Sant Joan.