Es presenta 'l’Associació Canina Mataró'

Vol més espais públics per als gossos de la ciutat

  • Redacció
  • Dimecres, 30 Novembre 2016 09:34

Especials 2014/2015, GOSSOS 1

L’Associació Canina Mataró es presenta en societat aquest divendres a les set de la tarda a la sala d’actes del centre cívic del Pla d’en Boet. L’entitat es vol convertir en un agent de diàleg entre veïns i Ajuntament per mirar de negociar la creació de zones d’esbarjo públiques per als gossos de la ciutat.

L’organització que es presentarà públicament divendres, va néixer formalment fa tres anys, arran de l’augment de la taxa per la tinença d’animals, que va passar dels vuit als trenta euros, moment en què asseguren es va disparar “el descontentament dels ciutadans amb animals de companyia”.

Per aquest motiu, un grup de veïns es va constituir en aquesta associació amb la voluntat de “ser un pont amb l’Ajuntament per reclamar que es redueixi aquesta taxa i que es construeixin més zones d’esbarjo per als gossos de la ciutat”.  Així mateix, l’Associació demana que s'aprofundeixi més en “l’estudi per a la creació d’una zona de platja per a gossos”, un espai que asseguren “podria repercutir a favor de les zones de restauració, que podrien veure ampliat el seu àmbit de negoci i incloure el turisme caní”.