La tercera edició de la Ruta de Tapes premia la de Pecats 9 21

En aquesta edició s'han servit un total de 27.000 tapes per part dels 21 locals participants

  • Marta Gómez
  • Dilluns, 28 Novembre 2016 09:48

Pecats 921

La valoració definitiva i el recompte de les votacions de la tercera edició de la Ruta de Tapes ha atorgat al Pecats 9 21 el premi a la tapa guanyadora per votació popular. Així, la tapa "cruixent de caneló amb sala dolça de pebrot" ha aconseguit el suport de tots aquells qui durant deu dies la van poder tastar.

Dos premis guanyadors

A banda de la torrada cruixent amb formatge manxego amb un caneló arrebossat i embolcall de bacó cruixent amb pebrot, oliva i menta que va oferir Pecats 9 21, qui també s'ha emportat en aquesta edició un reconeixement ha estat la Taverna Mil 848.
Aquest altre establiment va oferir el què en van anomenar "Botifarra Criolla", una barqueta de botifarra farcida amb l'autèntica recepta de xoriço criollo i salsa chimichurri casolana. A ells el jurat els ha atorgat el reconeixement com a la millor tapa que marida amb el màxim patrocinador de la iniciativa mataronina: Estrella Damm.

tapa pecats 921

27.000 tapes servides

Aquesta tercera edició d'aquesta Ruta, organitzada pel Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme i Estrella Damm, va servir un total de 27.000 tapes entre tots els 21 locals participants: Auto d'Ara, Bar El Casal, Casa Paco, Casa Pepe, El Montadito del Centre, El Mundial, El Petit Racó, El Racó del Jabugo, Frankfurt la Plaça, La Gofreria, La Reforma, La Selva Cafè, Mil 848, Néstor Tapes, Pecats 921, Peix & Chips, Salinas i Sp9rt House.

A més a més, entre el 20 i el 30 d'octubre, dies en què es va realitzar la ruta, també hi va haver tres restaurants que van oferir menús gastronòmics: La Treva, Som Terra i Dos Cuiners, com a novetat d'aquest any.

Totes dues tapes guanyadores a Mataró entraran com a participants i semifinalistes al concurs d'àmbit català per aconseguir el títol a millor tapa de l'any 2016.