Verkami obert per poder rehabilitar Can Fugarolas

La nau d'associacions socials i culturals a l'Havana necessita 15.000 euros per a fer front a les obres necessàries per assegurar el futur de l'edifici

  • Redacció
  • Dilluns, 21 Novembre 2016 12:33

Can Fugaroles

Can Fugarolas, l'antic taller automobilístic rehabilitat com a espai social i cultural al carrer Tolón llança un segon Verkami amb motiu del seu tercer aniversari. Si just a l'inici de la seva singladura ja es va cobrir amb èxit una primera campanya de micromecenatge per finançar la posada a punt de l'espai, ara el que s'encara és la part més difícil de la rehabilitació de l'edifici. Per això es proposen un ambiciós objectiu d'arribar a 15.000 euros en els pròxims quaranta dies i ofereixen un ampli catàleg de recompenses per tal de facilitar arribar a aquesta xifra.

Participa al Verkami clicant aquí

Can Fugaroles

El que fa tres anys era un espai abandonat ha anat prenent forma en tot aquest temps i acull en l'actualitat més de 25 associacions a més de comptar amb 280 socis i sòcies. Recentment, Can Fugarolas ha firmat un contracte de masoveria urbana que substitueix el contracte de lloguer per un contracte a 10 anys a canvi de rehabilitar l’edifici. D'aquesta manera, doncs, es destinaran els recursos a rehabilitar els espais més malmesos de l'antic taller, per seguir acollint tota l'activitat que coincideix a la nau.

La màxima prioritat en aquestes obres serà la reparació del voladís, molt malmès. Dins el mateix paquet d'obres es compta amb la ignifugació de les bigues, reparació del forjat de la paret exterior, il·luminació de la planta baixa i condicionament dels lavabos.