Generació d'energia amb onades del mar

Smalle Technologies recorre al "crowdfunding" per impulsar aquesta tecnologia, dissenyada per a boies i piscifactories

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 27 Octubre 2016 12:49

Ciutat 2014/2015, eforcis 1

Smalle Technologies, spin-off de la Universitat de Barcelona i empresa que participa des del TecnoCampus en el Pla Embarca de la Generalitat, acaba d’obrir una ronda de finançament a través de la plataforma d’inversió CrowdCube Spain.
Aquesta plataforma està especialitzada en crowdfunding d’inversió per a empreses amb alt potencial de creixement, i permet la inversió de qualsevol persona que es registri a la plataforma.

L’eForcis genera energia neta i renovable a través de les onades del mar, energia suficient per als sensors, llums o càmeres utilitzades en boies i piscifactories de tot el món. En els últims anys, la companyia ha realitzat diverses proves en boies dels ports de Barcelona i Maó. Després de quatre anys de feina, investigació i prototips, s'inicia la fase de comercialització.

La tercera ronda de finançament de Smalle Technologies està oberta des del passat dijous 13 d’octubre i ja ha recaptat gairebé 30.000 euros. Mitjançant aquest finançament es pretén iniciar la comercialització de l'eForcis.

Ciutat 2014/2015, eforcis 1
Gràcies al Crowdcube
Crowdcube és una plataforma de crowdfunding d’inversió, líder a Europa, que permet a qualsevol tipus d’inversor la participació en processos de finançament d’empreses amb alt poder de creixement. D’aquesta manera, petits inversors no professionals poden invertir, juntament amb inversors acreditats, societats d’inversió o fons de capital risc, en empreses prèviament filtrades pels analistes de la plataforma. L’objectiu de finançament d’Smalle per aquesta ronda és de 200.000 €, quantitat a la qual s’espera sumar una quantitat equivalent provinent de fons públics en els mesos vinents.