Deu dies per anar de tapes

La tercera edició del 'Mataró Va de tapes' compta amb més establiments i la novetat de tres restaurants que ofereixen un menú de tapes

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 20 Octubre 2016 11:42

Ciutat 2014/2015, mataró va de tapes

Mataró ja està immersa en la tercera edició de la Ruta de Tapes “Mataró Va de Tapes”, que tindrà lloc del 20 al 30 d’octubre. Aquesta iniciativa, organitzada per Estrella Damm i el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, amb el suport de l’Ajuntament de Mataró i Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme, ha estat un èxit absolut en les dues edicions precedents i presenta novetats que fan preveure ampliar els seus resultats.

Es tracta d'una ruta de tapes de qualitat i creatives que faran gaudir el públic d’un itinerari gastronòmic per la ciutat de Mataró a un preu popular de 2,50€ (tapa i quinto o canya d’Estrella Damm). La varietat i la creativitat són la tònica dominant entre les tapes proposades.

Als establiments Auto d’Ara, Bar El Casal, Casa Paco, Casa Pepe, El Montadito del Centre, El Mundial, El Petit Racó/Can Joan, El Racó del Jabugo, Frankfurt la Plaça, La Gofreria, La Reforma, La Selva Cafè, Mil 848, Néstor Tapes, Pecats 921, Peix & Chips, Salinas i Sp9rt House es podrà tastar la tapa creada per a l'ocasió amb una canya o quinto d'Estrella Damm.

Una tapa i un quinto o canya per 2.50 euros és l'oferta de la ruta

Cada establiment tindrà un roll-up a l’entrada per tal d’identificar-lo. La informació de la ruta de tapes es podrà consultar també a l'edició en paper d'El Tot Mataró i des del mòbil amb l'aplicació gratuïta App Gastronosfera.

Menú de tapes

Com a novetat, s'inclourà a la ruta una nova proposta: tres restaurants, concretament Dos Cuiners, La Treva i Som Terra, oferiran un menú de tapes, acompanyats de dues cerveses Estrella Damm o aigua a un preu entre 24 i 28€.
 

Ciutat 2014/2015, mataró va de tapesVotar la millor pot tenir premi
Els 18 establiments participants amb la tapa, competiran per emportar-se el Premi a la Tapa que millor marida amb Estrella Damm i el premi a la Tapa Popular, on els consumidors que aconsegueixin 3 segells de 3 locals que participin a la ruta, votaran la tapa que més els agradi, dipositant la seva butlleta a les urnes que trobaran a cadascun dels establiments. Pel fet de participar en el concurs, els consumidors entraran en el sorteig d'un sopar per a dues persones. Els establiments guanyadors en les categories de Tapa Popular i Tapa que millor marida amb Estrella Damm participaran com a semifinalistes al concurs per aconseguir el títol a millor "Tapa de l’Any".