El CAP Ronda Prim reprèn l’activitat assistencial

El personal del centre s'ha posat en contacte amb els usuaris que s'havien de visitar aquest dijous per donar-los cita per un altre dia

  • Redacció - ACN
  • Divendres, 14 Octubre 2016 09:34

CAP ronda prim

El Centre d'Atenció Primària (CAP) de la Ronda Prim de Mataró reprèn aquest divendres al matí l'activitat assistencial, després que dijous hagués de tancar parcialment per les goteres provocades pel temporal de dimecres a la tarda.

Segons un comunicat de l'Institut Català de la Salut (ICS), els ruixats van inundar la coberta del centre, que va provocar que l'aigua s'acabés filtrant a l'interior de l'edifici. La zona més afectada va ser la segona planta, on es van desprendre algunes plaques del cel ras, i a la resta de pisos es van detectar diverses goteres.

Davant d'aquesta situació, el CAP va anul·lar les visites programades per dijous i només va quedar oberta la planta baixa per a les visites d'urgència. El personal administratiu del CAP de la Ronda Prim ha anat trucant a les persones que aquest dijous s'havien de visitar al centre per donar-los hora un altre dia.