L’app de Mataró Bus et diu “Com arribar” a tots els punts de Mataró

Suggereix rutes, calcula el temps del viatge i també el del desplaçament fins a la parada

  • Redacció
  • Dimarts, 11 Octubre 2016 00:00

app mataró bus

Més facilitats pels milers d’usuaris de Mataró Bus. L’aplicació del servei ja disposa d’una nova secció anomenada “Com arribar”, des de la qual s’ofereix als usuaris tota la informació necessària per saber com desplaçar-se en autobús d’un punt a un altre de la ciutat. L’usuari podrà, des de la seva ubicació, des d’una adreça o des d’un punt d’interès de la ciutat, saber quina línia ha d’agafar per anar a un lloc concret. Aquesta nova secció està implementada mitjançant el servei Google Transit.

L’app permet calcular la ruta de cada usuari amb diferents opcions. Pot donar instruccions sobre com arribar a una destinació en un llistat o en un mapa, suggereix diverses rutes per a un mateix origen i destinació, descriu els temps de desplaçament a peu fins a la parada o estima la durada del trajecte i l’hora d’arribada a la destinació. Des de la posada en marxa de l’APP, al mes d’abril, s’han fet 4.671 descàrregues i més de 106.000 consultes. Els usuaris antics hauran de descarregar l'actualització de l'APP per utilitzar les noves funcions.

Per una altra banda, Mataró Bus ha millorat el sistema de Wi-Fi gratuït que ofereix a l’interior dels autobusos. A partir d’ara, els nostres usuaris podran connectar-se al Wi-Fi de Mataró Bus mitjançant les xarxes socials, el correu electrònic o de forma anònima.