Un dissabte per conèixer 65 entitats

Mataró recupera l'edició de la Mostra suspesa el passat mes de juny i inclou diferents activitats com una enlairada de globus pels refugiats

  • Redacció // Fotos: arxiu
  • Dijous, 06 Octubre 2016 17:53

Ciutat 2014/2015, Mostra d'entitats

Després de suspendre's preventivament per mal temps el passat 18 de juny –tot i que finalment pràcticament no va ploure– aquest dissabte se celebra la VI Mostra d’Entitats de la ciutat. En aquesta ocasió el centre d’interès és “L’associacionisme: compromís i servei a la ciutat”.

Hi participen 65 entitats de diferents àmbits com són la solidaritat, l’esport, el veïnatge, la cultura, el lleure, la immigració, el sector sociosanitari i el medi ambient. Les parades de les entitats estaran, de 12 h a 21 h, a la plaça de Santa Anna i La Riera.
Difondre la feina de les entitats

La mostra té per objectiu difondre la tasca que realitzen les associacions a tota la ciutadania així com mostrar les possibilitats de col·laboració i creació d’un espai de trobada i intercanvi sobre els temes que treballen les entitats.
Durant tota la jornada, els ciutadans podran participar en les activitats, tallers, jocs i actuacions que s’han programat per part de totes les entitats participants.

Globus pels refugiats

Una de les novetats d’enguany serà una enlairada de globus en solidaritat amb els refugiats, una proposta del Consell Municipal de Solidaritat, Cooperació i Convivència. Aquesta activitat és oberta a tothom i consisteix a deixar un missatge escrit en unes cartolines que es podran trobar a l’estand institucional de l’Ajuntament. Aquests missatges es penjaran als globus que s’enlairaran a les 18,30 h després de la lectura del manifest del Consell de Solidaritat, Cooperació i Convivència.

Ciutat 2014/2015, Mostra d'entitats

Des del 2004
La Mostra d’Entitats de Mataró va néixer l’any 2004 responent a les necessitats de les entitats de difondre la seva tasca de voluntariat, oferir un servei a les persones i fomentar la interrelació entre les associacions. El format de la mostra s’ha adaptat als canvis socioeconòmics de la ciutat i actualment és una jornada bianual on les entitats participen per exposar la seva tasca i activitats.